Zonnebank in Rotterdam? ☀️ Ontdek de 7 Ultieme Voordelen

zonnebank in Rotterdam

Zonnebank in Rotterdam? Sunsen is jouw persoonlijke zonnetje! ☀️

Zonnebank in Rotterdam: Ontdek Sunsen, dé plek voor veilig en verantwoord zonnen. Geniet van de nieuwste Ergoline zonnebanken, persoonlijk advies en 7 onverwachte voordelen van zonlicht. Kom langs zonder afspraak!

Waarom kiezen voor Sunsen? Jouw welzijn staat centraal!

Bij Sunsen geloven we dat zonnen meer is dan alleen een kleurtje krijgen. Het is een ervaring die je energie geeft, je humeur verbetert en je zelfvertrouwen een boost geeft. Onze ervaren zonneconsulenten staan klaar om je te verwelkomen en een persoonlijk zonschema op te stellen dat perfect aansluit bij jouw huidtype en wensen.

Verwen jezelf met de nieuwste Ergoline zonnebanken

Stap binnen in onze oase van rust en ontspanning en laat je verwennen door de nieuwste Ergoline zonnebanken. Deze high-tech zonnebanken zijn niet alleen comfortabel en efficiënt, maar ook uiterst veilig. Geniet van luxe extra’s zoals airconditioning, aromatherapie en zelfs aqua fresh voor een ultieme wellness ervaring.

Ontdek de 7 onverwachte voordelen van zonnen bij Sunsen

 1. Good vibes only: Zonlicht stimuleert de aanmaak van serotonine, het gelukshormoon, waardoor je je direct beter voelt en stress vermindert.
 2. Slaap als een roos: Regelmatig zonnen helpt je slaap-waakcyclus te reguleren, waardoor je ’s nachts beter slaapt en overdag meer energie hebt. Een goede nachtrust is immers het halve werk!
 3. Sterke botten, sterke jij: Zonlicht is de beste natuurlijke bron van vitamine D, onmisbaar voor sterke botten en een gezond immuunsysteem. Voorkom osteoporose en geef je lichaam de bouwstenen die het nodig heeft.
 4. Immuunsysteem power-up: Zonlicht activeert T-cellen, jouw persoonlijke beschermers tegen ziekten. Regelmatig zonnen kan je immuunsysteem versterken en je weerbaarder maken tegen die vervelende verkoudheden.
 5. Energie om de wereld aan te kunnen: Zonnen stimuleert de productie van cortisol, het energiehormoon, waardoor je je fitter en vitaler voelt. Zeg maar dag tegen die middagdip!
 6. Stralende huid van binnenuit: Gematigde blootstelling aan UV-licht kan bepaalde huidaandoeningen, zoals psoriasis en eczeem, verbeteren. Bovendien stimuleert zonlicht de aanmaak van melanine, jouw natuurlijke bescherming tegen de zon.
 7. Focus als een laserstraal: Zonlicht kan de activiteit in je hersenen stimuleren, waardoor je je beter kunt concentreren en je geheugen verbetert. Laat die winterdip maar achter je!

Bekijk onze zonnebanken en kies jouw favoriet

Benieuwd naar onze verschillende zonnebanken? Neem een kijkje op onze website of kom gezellig langs in onze studio aan de Nieuwe Binnenweg. Onze zonneconsulenten helpen je graag de perfecte zonnebank te vinden die aansluit bij jouw wensen en huidtype.

Zonnen met een gerust hart: onze tips voor verantwoord bruinen

Bij Sunsen staat jouw veiligheid voorop. Daarom geven we je graag enkele tips voor verantwoord zonnen:

 • Persoonlijk advies is key: Laat je adviseren door onze zonneconsulenten over het beste zonschema en de juiste zonnecosmetica voor jouw huidtype.
 • Rustig aan, tijger: Bouw je zonsessies langzaam op om je huid te laten wennen aan de UV-straling.
 • Oogjes dicht en snaveltjes toe: Draag altijd de beschermende brillen die we aanbieden om je ogen te beschermen.
 • Hydratatie is jouw beste vriend: Drink voldoende water en gebruik een goede vochtinbrengende crème om je huid soepel en gezond te houden.
 • Luister naar je lichaam: Als je je ongemakkelijk voelt of tekenen van verbranding opmerkt, stop dan met zonnen en zoek de schaduw op.

Kom langs bij Sunsen en laat de zon in je leven!

Klaar om de kracht van de zon te ervaren in een veilige en ontspannen omgeving? Kom langs bij Sunsen Zonnestudio aan de Nieuwe Binnenweg 281A in Rotterdam. Je bent van harte welkom, zonder afspraak, tijdens onze ruime openingstijden:

 • Maandag – Donderdag: 10:00 – 22:00 uur
 • Vrijdag: 10:00 – 22:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 – 00:00 uur
 • Zondag: 11:00 – 22:00 uur

Ontdek zelf waarom Sunsen de favoriete zonnestudio is voor iedereen die op zoek is naar een zonnebank in Rotterdam!