Meld je aan bij Sunsen zonnestudio en ontvang gratis zon minuten

Verwen jezelf bij Zonnestudio Rotterdam de mooiste en meest professionele zonnestudio in de regio Rotterdam.

Over ons

Sunsen Zonnestudio is er sinds 2020 voor zowel jong als oud, vanaf 18 jaar. Wij staan klaar om je vitamine D op peil te houden tijdens de koude wintermaanden, je voor te bereiden op de zomerzon in de lente, je te ondersteunen tijdens de zomer omdat het “nou eenmaal Nederland is”, en voor de hardwerkende mensen onder ons die geen tijd hebben om in de zon te ontspannen. In het najaar helpen we je ook om je zomerkleurtje langer vast te houden en de winterdip te voorkomen.

Ons doel is om mensen echt te informeren en bewust te maken van de echte voor- en nadelen van blootstelling aan zonlicht. Veel mensen hebben onterecht het idee dat zonlicht en zonnebanken schadelijk zijn. Dit misverstand wordt verspreid door mensen die er financieel belang bij hebben dat iedereen angstig wordt voor de zon.

Een sessie van 20 minuten onder de zonnebank staat gelijk aan 20 minuten buiten zijn in de zon op het heetst van de dag in Spanje! Hierover nadenken werpt een interessante vraag op: hoe lang breng jij tijd door in de zon tijdens je vakantie? Waarschijnlijk langer dan 20 minuten en zeker niet slechts één keer. Een gemiddelde zonvakantie van een week met 4 uur zon per dag komt overeen met 40 zonsessies onder de zonnebank. Dit is het maximale bedrag aan UV-licht dat je naast natuurlijk zonlicht mag opdoen.

Het is belangrijk op te merken dat zonlicht niet per definitie schadelijk is; het draait allemaal om de mate waarin je eraan wordt blootgesteld. Zonder licht is er immers geen leven!

Bekijk al onze diensten

ergoline-zonnebanken

Zonnebanken

Bij Sunsen Zonnestudio hebben wij de nieuwste Ergoline zonnebanken ter beschikking!​
zonnecosmetica-kopen-rotterdam

Zonnecosmetica

Ontdek onze exclusieve zonnecosmetica voor een snellere bruining en optimale huidverzorging.

Zonnen & Advies

Bij Sunsen Zonnestudio hebben wij ervaren medewerkers die het verantwoord zonnen aan jouw zullen uitleggen.