ergoline
prestige
lightvision

De nieuwste Ergoline Prestige Lightvision. Kom nu zonnen bij Sunsen Zonnestudio!

Ergoline Prestige lightvision

Sunsen Zonnestudio biedt de nieuwste zonnetechnologie met de Ergoline Prestige LightVision zonnebank. Ervaar intensieve bruining en huidverzorging met meer dan 200 Beauty Light LED’s, die de zuurstofproductie verhogen voor verbeterde resultaten. Deze zonnebank met Hybrid Performance past zich aan op jouw huidtype, waardoor zowel beginners als gevorderden optimaal kunnen genieten. Het Beauty Light zorgt voor een stralende teint en een zijdezachte huid.

Ontdek het hoogste niveau van zonplezier met de Prestige LightVision, inclusief comfortfuncties zoals Airco, Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en een Cinematic-geluidssysteem. Jouw luxe zonervaring wacht bij Body Lookz Zonnestudio.

Ergoline-lightvision

Bekijk hier onze Ergoline lightvision in actie!

Goed voor je huid

Een goed onderhouden huid staat centraal met Beauty Light Complete. Met meer dan 200 Beauty Light LED's en 14 smartsun-lampen wordt effectieve huidverzorging gegarandeerd, resulterend in een stralende tint en een zijdezachte huid.

Personal Sunningstyle

Met Personal Sunstyle bereik je de gewenste bruining met slechts één druk op de knop. Geniet van individueel zonnen met jouw persoonlijke voorkeursinstellingen.

zonnebank in rotterdam

LED Shoulder Tan

Een bijzondere mix van Beauty Light LED's, UVA LED's en UVB-compacte lampen voor een prachtige bruine tint met extra huidverzorging voor de schouders.