Ergoline
Prestige
1400

De nieuwste Ergoline Prestige 1400. Kom nu zonnen bij Sunsen Zonnestudio!

Ergoline Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de luxe klasse van Ergoline! De indrukwekkende LED Light Show en het ongeëvenaarde ontwerp trekken uw klanten meteen aan. De standaard volledige uitrusting, inclusief de gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound, garanderen een onvergelijkbare wellnesservaring tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening naar een nieuw niveau. Maar ook op het gebied van bruiningsprestaties wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

Helemaal nieuw is Bluetooth Connect! Hiermee kan elke gebruiker zijn favoriete afspeellijst van zijn eigen smartphone naar het 3D Sound System overbrengen. De bediening tijdens het zonnen is eenvoudig via het bedieningspaneel van de Prestige. Op het display wordt de huidige titel weergegeven en met de Plus- en Minus-toets gaat u direct naar het volgende nummer. Dat is alleen beschikbaar bij Ergoline! Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en MP3-speler natuurlijk nog steeds via de geïntegreerde audiokabel op het zonnebank worden aangesloten.

ergoline-prestige-1400

Bekijk hier onze Ergoline Bluevision Spectra in actie!

Activating Light Technology

Dankzij Activating Light Technology zijn uitzonderlijk intense bruiningsresultaten gegarandeerd.

Personal Sunningstyle

Met Personal Sunstyle bereik je de gewenste bruining met één druk op de knop. Geniet van individueel zonnen met jouw persoonlijke voorkeursinstellingen.

zonnebank in rotterdam

LED Shoulder Tan

De combinatie van UVA-LED's en nieuwe UVB-compacte lampen garandeert een intensieve all-round bruining, inclusief een bijzonder intensieve bruining op de schouders.