Ergoline
Prestige
1600

De nieuwste Ergoline Prestige 1600. Kom nu zonnen bij Sunsen Zonnestudio!

Ergoline Prestige 1600

Zonnestudio Sunsen beschikt over de allernieuwste Ergoline Prestige 1600 zonnebank. Veel mensen denken dat de Prestige 1600 zeer krachtig is, en dat klopt zeker. Maar deze zonnebank is ook de meest luxe Ergoline zonnebank met Hybrid Performance, waarbij de sterkte wordt aangepast aan jouw huidtype. Dit betekent dat zowel beginners als ervaren zonners kunnen genieten van de meest luxe zonnebank met de beste bruiningsprestaties. Daarnaast bevatten de zonnebanken Beauty Light, dat tijdens het zonnen zorgt voor huidverzorging, resulterend in een stralende teint en een zachte huid.

De Ergoline Prestige 1600 is voorzien van alle comfortfuncties, zoals Airco, Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en een 3D-geluidssysteem.

ergoline-prestige-1600

Bekijk hier onze Ergoline Prestige 1600 in actie!

Activating Light Technology

Dankzij Activating Light Technology zijn uitzonderlijk intense bruiningsresultaten gegarandeerd.

Personal Sunningstyle

Met Personal Sunstyle bereik je de gewenste bruining met één druk op de knop. Geniet van individueel zonnen met jouw persoonlijke voorkeursinstellingen.

zonnebank in rotterdam

LED Shoulder Tan

De combinatie van UVA-LED's en nieuwe UVB-compacte lampen garandeert een intensieve all-round bruining, inclusief een bijzonder intensieve bruining op de schouders.